Farmaceut samt Läkemedelsansvarig till Gnosjö

Jönköpings län
Ansök senast 2019-02-17

Farmaceut samt Läkemedelsansvarig till Gnosjö

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen i Gnosjö

Det bästa med att jobba inom Apoteksgruppen är att vi är en snabbfotad kedja där det är högt i tak. Vi har en familjär gemenskap där humor är ett viktigt inslag i vardagen. I Gnosjö är vi ett flexibelt team som hjälps åt. Vi söker dig som har många idéer och som vill vara med och utveckla vårt apotek tillsammans. Gnosjö med omnejd är en entrepenörskommun där företagen ser framåt och vill varje invånares bästa. Precis så vill vi också vara. Apoteket i Gnosjö kommer även att genomgå en ombyggnation i början av 2019 vilket innebär att du välkomnas till nya fräscha lokaler.

Apoteksgruppen Gnosjö har öppet vardagar 09.00-17.30.

Din roll som Läkemedelsansvarig

Vi söker nu två farmaceuter och ser gärna att du är läkemedelsansvarig. Ditt viktigaste uppdrag som läkemedelsansvarig farmaceut är att säkerställa att verksamheten följer de lagar, föreskrifter och förordningar som ställs på öppenvårdsapotek. För att vara framgångsrik i denna roll är kvalitetsfokus och ditt ordningsamma förhållningssätt helt avgörande. Du delar med glädje med dig av dina breda kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Vill du dessutom driva verksamheten framåt tillsammans med dina medarbetare är det här platsen för dig!

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, administration, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans i ett team där vi som kollegor tillsammans tar ansvar för apoteket och med ett stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid om så önskar. Tillträde enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel.0768 – 24 60 04

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Josefin Träpja

josefin.trapja@weselect.se

076 824 60 04

Tack för din ansökan Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Farmaceut samt Läkemedelsansvarig till Gnosjö
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

 

5 %