Farmaceut till Östra station

Stockholms län
Ansök senast 2019-05-31

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen östra station vid Tekniska Högskolan

Det bästa med vårt apotek är vår passion. Att vi dessutom arbetar som ett team och att vi alltid stöttar varandra är bara en bonus. Gemensamt fokuserar vi på att driva organisationen mot företagets visioner. Vi kan även erbjuda dig extra ansvarar för affärsutveckling inom segmenten ”egenvård” och i samråd med apotekschefen säkra apotekets engagemang och förmåga att nå interna/externa mål. Att jobba på vårt apotek är som att tillhöra en stor familj.

Apoteksgruppen Elgen har öppet vardagar 08.00-18.30, lördagar 11.00-15.00 och söndagar stängt.

Din roll som Farmaceut

Ditt viktigaste uppdrag som farmaceut hos oss är att hjälpa våra kunder till en god läkemedelsanvändning och hälsa. Arbetet är omväxlande och innefattar allt från rådgivning och försäljning av läkemedel och egenvårdsprodukter till att arbeta med lager, kampanjer, kvalitet och utveckling. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete med möjligheten att starta egna projekt. Hos oss får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Du arbetar tillsammans med supertrevlig team som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt. Urval till intervjuer sker löpande, så tveka inte att kontakta oss!

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 31 maj. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du övriga frågor är du välkommen att kontakta Cecilia Rudenvik.

Välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?

Kontaktperson

Cecilia Rudenvik

cecilia.rudenvik@apoteksgruppen.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Farmaceut till Östra station
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %