Apotekschef till Saltsjöbaden

Stockholms län
Ansök senast 2019-02-10

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

Det bästa med att jobba på Apoteksgruppen Saltsjöbaden

Apoteksgruppen Saltsjöbaden är ett trevligt och nyrenoverat apotek som har goda samarbeten med en vårdcentral, tandläkarmottagning samt veterinär som ligger ett stenkast bort. Här får du en lokal känsla trots att stadens puls inte är långt borta. Det går att ta sig kommunalt till oss eller så väljer du bilen, då vi har gott om kostnadsfri parkering. Vi har trevliga och trogna kunder som vi månar om. Vi söker nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag.

Apoteksgruppen Saltsjöbaden har öppet vardagar 10.00-19.00 samt lördagar 10.00-15.00. Söndagar håller vi stängt.

Din roll som Apotekschef

Vi söker nu en legitimerad farmaceut som har det övergripande ansvaret för resultat, försäljning, drift, kvalitet och medarbetare på ditt apotek. Ditt uppdrag är att styra verksamheten, inspirera dina medarbetare och säkerställa att ni gör det ni beslutat göra. För att nå dina mål coachar du dina medarbetare i deras dagliga arbete och i deras utveckling.

Du leder ett team om tre kollegor som tillsammans tar ansvar för apoteket och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass. Till er hjälp finns en stark region och serviceorganisation samt kollegor över hela landet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, urval sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Sofia Lindqvist, tel. 0701 – 46 84 14.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Sofia Lindqvist

sofia.lindqvist@weselect.se

Tack för din ansökan Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Apotekschef till Saltsjöbaden
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

 

5 %