Regionchef till Region Mitt

Örebro län
Ansök senast 2019-05-27

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Din roll som Regionchef

Vill du vara med och utveckla Apoteksgruppens apotek till nästa nivå? Som Regionchef ansvarar du för att coacha, utveckla och följa upp apoteken i din region. Du är drivande i att stödja Apotekscheferna i deras utveckling och i att öka försäljningen på apoteken, där vi främjar hälsa hos våra kunder. Du har resultat- och personalansvar för apoteken inom din region. Ditt uppdrag är att, tillsammans med medarbetarna i region Mitt, öka tillväxt och lönsamhet samt skapa service och kundbemötande i världsklass. Du är en av 9 Regionchefer och rapporterar direkt till Försäljningschefen i kedjan. Region Mitt består idag av 18 apotek i Värmland, Dalarna och Närke. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.


Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet inom retail eller apoteksbranschen. Det är meriterande om du har farmaceutisk bakgrund och har erfarenhet av att leda chefer, men det är inte ett krav. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som med stort engagemang och driv kan utveckla våra apotekschefer och deras apotek. En person som är kreativ, har förmågan att tänka nytt och som får saker och ting att hända. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga, där du är tydlig i ditt budskap och kan ge konstruktiv feedback.

 

Vad erbjuder vi dig?

Ett roligt arbete där du får möjlighet att utvecklas, både genom att växa i arbetet och genom vår egen Apoteksgruppen Akademi. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal som bl.a. ger extra sjuklön och föräldralön. Vi bryr oss om hur du mår och utöver en marknadsmässig lön ger vi därför årligt friskvårdsbidrag till alla anställda. Apoteksgruppen som kedja är i en spännande utvecklingsfas då vi sedan 2018 är en del av den internationella koncernen Euroapotheca. Tillsammans har vi höga ambitioner att växa och utvecklas, både som apoteksaktör och som arbetsgivare. För att kunna göra det söker vi branschens mest engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan!

Vårt engagemang sträcker sig också utanför apoteket – bland annat genom vårt samarbete med svenska FN-förbundets projekt Flicka som syftar till att stärka flickors rättigheter och förhindra barnäktenskap och könsstympning.

Din ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast 27 maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 – 24 60 04.

Varmt välkommen med din ansökan!

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen är en del av den internationella apotekskedjan Euroapotheca, en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Vi är en apotekskedja där vårt engagemang för våra kunders hälsa förenar oss.

Kontaktperson

Josefin Träpja

josefin.trapja@weselect.com

076 824 60 04

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Regionchef till Region Mitt
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %